Mustafa HANÇER - Okul Müdürü - Uzman Öğretmen

Mustafa HANÇER-Müdür-ÖZGEÇMİŞİ

Samsun’un Ladik İlçesi Aşağı Göl Yazı Köyü’nde 1979 yılında doğdu.

İlk Okulu Aşağı Göl Yazı Köyü İlk Okulu’nda tamamladı.

Daha sonra 5. Sınıfta girdiği sınavları kazanarak, Orta ve Lise eğitimini Samsun Merkez İmam Hatip Lisesi’nde Devlet Parasız Yatılı ve Burslu Öğrencisi olarak tamamladı.

İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü’nden 2001 yılında mezun oldu.

Hasan Kalyoncu Üniversitesi İşletme Anabilim Dalı Eğitim Yönetimi ve Denetimi alanında Yüksek Lisansını 2012 yılında yaptı.

Kocaeli’nin Gebze İlçesi Yenimahalle İlköğretim Okulunda 2001-2005 yılları arasında Türkçe Öğretmenliği;

Trabzon’un Düzköy İlçesi Çal İlköğretim Okulunda ve Düzköy Çok Programlı Lisesinde 2005-2007 yılları arasında Türkçe ve Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenlikleri yaptı.

İstanbul Pendik 80. Yıl Nuh Çimento Anadolu Lisesinde 2007-2008 yıllarında 1 yıl Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenliği yaptı.

İstanbul Pendik 80. Yıl Nuh Çimento Anadolu Lisesinde 2008-2014 yıllarında 5 yıl Müdür Yardımcılığı görevinde bulundu.

İstanbul Pendik 80. Yıl Nuh Çimento Anadolu Lisesinde 2014 yılında Müdür Vekilliği görevini yaptı.

İstanbul Tuzla Mehmet Tekinalp Anadolu Lisesi’ne 16 Aralık 2014 tarihinde Müdür olarak atandı ve bu görevde çalışmaktadır.